dobra dobra, nie straszcie, bo filozof266 się spłoszył chyba
problem z żarówkami.. co zrobić żeby rozwiązać ten problem?
Zwiń
X
-
problem z żarówkami.. co zrobić żeby rozwiązać ten problem?
w ostatnim czasie zakupiłem żarówki LED jednak wystąpił z nimi pewien problem który nie wiem jak rozwiązać?
zarówki t miały podświetlać tylną tablicę rejestracyjną jednak po zamontowaniu i włączeniu świateł zapalają się na około 2-3 sek i gasna... w czym może być problem?
jak narazie zamontowałem je w oświetleniu wewnątrz samochodu
wystąpił również problem z żarówkami http://www.natea.pl/product_info.php?products_id=40 które miały być zainstalowane jako postojówki... również nie włączają się jak trzeba tylko raz migną po próbie włączenia świateł...
przełożyłem je również do środka i tu również z jedną wystąpił problem gdyż cały czas się żarzy...
mógłby mi ktoś powiedzieć w czym może być problem?
z góry dziękuję za odpowiedź
-
-
Problem jest w tym, że nie są to dobre ledy do samochodów z testowaniem żarówek. Po prostu pobierają za mało prądu, więc komputer myśli, że są przepalone, przestaje podawać napięcie i diody zaczynają migać...
re rurkowe z 2 LED włożyłem do wewnątrz i świecą bez problemu oraz jako oświetlenie przy otwartych drzwiach i też jest ok...
Zamieszczone przez hsurimA próbowałeś zamienić biegunowość ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dublin999Cytat:
Problem jest w tym, że nie są to dobre ledy do samochodów z testowaniem żarówek. Po prostu pobierają za mało prądu, więc komputer myśli, że są przepalone, przestaje podawać napięcie i diody zaczynają migać...
a które z żarówek mógłbyś polecić?
Komentarz
-
Komentarz